térkő-lerakás-várpalota

TÉRKŐ LERAKÁS VÁRPALOTA

TÉRKŐ LERAKÁS

Térkő lerakás már 999 Ft / m²-es áron!

KISZÁLLÁSI DÍJ NÉLKÜL! 

Esztétikus, minőségi kivitelezés megfizethető áron – ha a térkő lerakást választja, biztos lehet benne, hogy ez a burkolattípus sokáig stílusos marad! Az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően már elérhető áron rendelheti meg nálunk a térkő lerakást! Nem érdemes házi megoldásokkal próbálkozni – bízza szakemberekre! Ráadásul az általunk lerakott térkőre garanciát is vállalunk!

A TÉRKŐ LERAKÁS FOLYAMATA

Mint minden alapos munka, a térkő lerakás is a terület felméréssel kezdődik. A terepviszonyok vizsgálatánál szem előtt kell tartanunk az időjárási változásokat, a talaj vízelvezető tulajdonságait, az alapterület jellemzőit és a várható terhelés mértékét.

Ezt követi az alapterület pontos méretezése és ha szükséges, a látványtervek elkészítése, majd a térkő lerakás tükrének megalkotása. Itt fontos figyelni arra, hogy az előkészítést precízen végezzük, hiszen itt oldjuk meg a vízelvezetési kérdések nagyrészét. A tükör elkészítése után következik a szegélyelemek elhelyezése, amelyek később az egész felület stabilitásáért felelnek.

A következő szakaszban alapként egy durvább kavicsréteg kerül elterítésre, amelyet tömörítünk a megfelelő eszközökkel, gépekkel. Ezt követi egy finomabb réteg (finom sóder, kvarchomok, kövező murva) amely elsősorban a térkő felfagyásának megakadályozásáért felel.

A finom réteg után következik a térkő lerakása és a térkő fugáinak kitöltése, majd a felület végső tömörítése.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT!

Kattintson az “Ajánlat Kérés” menüpontra a fenti menüben, majd a rövid kérdőív kitöltésével kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot! Sürgős esetben hívja azonnal a +36 70/588-36-19 telefonszámot.

Call Now Button